Skip to content
Close

Press releases

romaniapozitiva

3.12.2020
Obiecte Revizitate, cadouri de designer realizate din materiale recuperate

Colecția Obiecte Revizitate” semnată Andreea Coman nu aduce în discuție doar necesitatea unui consum inteligent de resurse, ea face trimitere la adaptabilitate, transformare, reinventare sustenabilă̆. În plină̆ transformare economică̆ și socială̆, colecția îndeamnă în mod subtil la conștientizarea prezentului și a modului în care privim realitatea.

rri

27.10.2021
Destine Romanesti

Andreea Coman, o maramureșeancă cu studii în Relații Internaționale la București, specializată din punct de vedere artistic la Paris, s-a reîntors în România după 12 ani trăiți în Franța. A obținut o finanțare europeană în cadrul unui program de start up dedicat Diasporei, iar recent, în septembrie 2021, a participat la Expoziția de Artă Contemporană Paris Design Week, unde a expus, printre altele, o lucrare inspirată de poemul „Luceafărul” de Mihai Eminescu

salutsighet

10.10.2021
Sigheteanca Andreea Coman a expus la Paris Design Week!

Pe Andreea Coman – sigheteancă – o cunosc de mai mult timp. Este o tânără ambițioasă, am simțit-o că își dorește să-și „definească” și creeze propriul drum, să demonstreze că poate avea succes prin consecvență și… muncă. A urmat studii universitare (Facultatea de Relații Internaționale București) și s-a specializat din punct de vedere artistic în Paris dar, după cum mi-a spus „mi-am definit stilul în București”. După 12 ani trăiți în Franța a decis să se întoarcă în România „pentru a-mi concretiza proiectul și a-mi urma visul”.

art-ascent

02.2019

Selectată în revista Art Ascent, numărul din Februarie 2019 .

casa-lux

04.2017

Apariție în numărul din aprilie 2017 al revistei Casa Lux.

salutsighet

9.03.2017
Wool Follies are rădăcini sighetene! – interviu cu Andreea Coman

Andreea Coman s-a născut în Sighetu Marmaţiei. Are 33 de ani, a absolvit C. N. Dragoș – Vodă și ulterior Facultatea de „Relaţii Internaţionale” din București. Și-a continuat studiile urmând un program Erasmus în Franța, după aceea, devenind consilier pentru export la Camera de Comerț. Este cea care a dat naștere conceptului Wool Follies, concretizat printr-o companie care creează covoare tradiționale ”adaptate” trendurilor actuale de design interior.

Antena3-logo

06.03.2017
Eroul zilei: Tânăra care reinventează covoarele tradiționale

La 33 de ani, o româncă face senzație la cel mai mare târg de decorațiuni interioare din lume cu afacerea ei: covoare din lână naturală, personalizate cu motive tradiționale, mesaje sau imagini.

mag-mob-logo

9.03.2017
Wool Follies: covoare românești, țesute manual pe comandă

Wool Follies este numele unui atelier de țesătorie manuală, selecționat în cadrul concursului „Next the Upcoming Generation” să expună la Ambiente, cel mai mare târg de accesorii și decorațiuni de casă din Europa.

2m

27.02.2017
EXCLUSIV – Maramureşeanca Andreea Coman, succes cu covoare tradiţionale „reinterpretate” la cel mai mare târg de decoraţiuni home&deco din lume

SUCCES. Acolo se-ntâlnesc lumile, aşa se spune. Un Turn Babel contemporan – furnicăreala e formată din 142.000 de vizitatori din 154 de ţări. Aveţi încredere în numărătoare, organizatorii sunt nemţi. Februarie 2017, Frankfurt pe Main. Pe o suprafaţă de aproape 330.000 de metri pătraţi, 4.500 de firme din 96 de ţări îşi expun creaţiile la cel mai mare târg de decoraţiuni interioare din lume: Ambiente 2017.

rl

17.02.2017
Târgul Ambiente 2017: inovaţie vs. mainstream

Târgul Ambiente de la Frankfurt, cel mai mare show expoziţional din domeniul bunurilor de larg consum dedicate casei, a marcat, pe parcursul a cinci zile (10-14 februarie 2017), alături de numeroase noutăţi care exprimă accentul pus pe inovaţie şi inspiraţia designerilor, tendinţele care vor guverna în acest an decorurile de interior.

Website co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional CAPITAL UMAN 2014-2020.